Stewia leczy boleriozę skuteczniej niż antybiotyk. Kosztuję jedynie 20 zł

W Polsce coraz więcej ludzi choruje na bolerioze. Kleszcze ataktują nie tylko w lesie. Ich ofiarami często są ludzie mieszkający w mieście.

Dla wielu brzmi to nieprawdopodobnie, ale bolierozę można wyleczyć stewią!

Odkrycie naukowców z the University of New Haven wstrząsnęło światem lekarzy. Z ich badań wynika, że wyciąg z liści okazał się skuteczniejszy w leczeniu niż niektóre leki! Przy stewii poległy m.in. doksycyklina, cefoperazon, daptomycyna i ich kombinacje!

Post udostępniony przez Pixie Winiarska (@pixie_winiarska)

W Polsce lekarze przepisują chorym antybiotyk. Niestety wyniszcza on nie tylko geny boleriozy, lecz także całe ciało.

Leczenie pacjentów tradycyjną metodą może trwać ponad rok!

Lekarze nie polecają nam naturalnych metod leczenia

Boleriozę w Polsce leczy się antybiotykami, jednak nie zawsze może się nam po nich polepszyć. U jednych pacjentów leczenie może trwać 2 tygodnie, a u innych nawet rok! To straszne, zwłaszcza, że mamy teraz sezon na kleszcze!

Naukowcy zbadali 4 rodzaje stewii i wybrali zwycięzce w leczeniu

Wzięli pod uwagę aż 4 rodzaje stewii – w proszku i w płynie. Z badań jasno wynikało, że 3 w postaci płynnej, pochodzącej ze standardowej ekstrakcji alkoholem wykazały zdolność do zabicia boleriozy.

Stewia okazała się bardziej skuteczna niż antybiotyki! Tydzień po zabiegu w grupach ludzi, u których była stosowana, patogen odpowiedzialny za boleriozę został zabity! A w grupach, gdzie były podawane antybiotyki – pojawiał się ponownie.

Oto szybki przepis na ekstrakt ze stewii

Składniki:
– Litrowy słoik z pokrywką
– Świeże lub suszone liście stewii
– Wystarczająca ilość wódki, rumu lub spirytusu, by wypełnić słoik – co najmniej do połowy
– Cienkie płótno
– Mały rondel

Przygotowanie:
– Włóż świeże lub suszone liście stewii do słoika
– Wlej alkohol na liście, by wypełnić słoik i mocno go zakręć
– Umieścić słoik w miejscu, gdzie będzie mógł spokojnie poleżeć przez 36 godzin. Wstrząśnij nim od czasu do czasu
– Odcedź płyn do małego rondelka
– Włącz kuchenkę i gotuj wywar na wolnym ogniu. Nie możesz jednak doprowadzić go do wrzenia
– Gotuj go na wolnym ogniu przez około pół godziny, stale mieszając
– Słoik z substancją przechowuj w lodówce przez około 3 miesiące

Nigdy nie ignoruj czerwonego rumienia na swoim ciele! To może być efekt ugryzienia przez kleszcza!

Zaopatrz się w specjalną strzykawkę wytwarzającą podciśnienie lub usuń go ręcznie, pamiętając o jednorazowych rękawiczkach.

Na koniec pamiętaj, by skonsultować się z lekarzem!